2 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Papendrecht

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Papendrecht

WC ontstoppen Papendrecht? Het kan iedereen overkomen: een wc die niet meer doorspoelt. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit is. Vooral wanneer dit gepaard gaat stank uit het riool. Wij begrijpen daarom goed dat de meeste mensen de wc liever niet zelf ontstoppen. 

In veel gevallen is het niet eenvoudig om een wc te ontstoppen. Voor degenen die het toch willen proberen hebben wij op deze pagina een aantal methodes beschreven die u kunt toepassen om de verstopping op te lossen.

Voordat u aan de slag gaat: het kan verstandig zijn om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kunt u simpel doen met een oud zeil. Zo voorkomt u dat er vuile spetters op uw vloer terechtkomen. Daarnaast bespaart het een hoop opruimwerk achteraf.

Wilt u dat onze loodgieter uw verstopte wc komt ontstoppen? Bel dan voor een afspraak met WC Ontstoppen Papendrecht naar 078 203 33 11.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Weet u wat de oorzaak is van de verstopping? En waar de verstopping zich bevindt? Om te bepalen met welke methode u uw verstopping het best kunt verhelpen is het van belang te achterhalen wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt.

Zo is het mogelijk dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen op het moment dat u nog jonge kinderen hebt. De kans vrij groot dat dit niet soepel wegspoelt, omdat het voorwerp simpelweg te groot is. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Wordt de verstopping in de wc veroorzaakt door vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat u de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Wordt u liever geholpen door een ervaren ontstopper? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Zichtbare wc verstopping

Sommige verstoppingen zijn zichtbaar. Dat betekent dat de verstopping niet diep in het toilet bevindt. Meestal zijn deze verstoppingen vrij eenvoudig te verhelpen. De blokkade zit dan vaak bij de kronkel van de wc-afvoer. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg.

Eventueel kunt u de verstopping losmaken en naar de wc toe halen door een plopper te gebruiken. Het is aan te raden om de oorzaak van de verstopping weg te gooien in de juiste container en dus niet terug te gooien in de wc.

Laat u deze klus liever over aan een ervaren loodgieter? Dat begrijpen wij goed. Neem gerust contact met Wc Ontstoppen Papendrecht op via 078 203 33 11.

Wc ontstoppen met plopper

Om een blokkade in de afvoer los te maken kunt u de wc ontstoppen met een plopper. Het werkt helaas niet altijd even goed maar het is natuurlijk wel het proberen waard.

Wilt u weten hoe u een plopper het best kunt gebruiken? Wij leggen het u graag uit. begin door de de rubberen zuigmond van de plopper een tijdje onder de warme kraan te houden. Hierdoor wordt het rubber flexibel waardoor het beter aan zal sluiten op de wc-afvoer.

Zet de zuigmond van de plopper in de hals van het toilet. Probeer er voor te zorgen dat de plopper de afvoer goed afdekt en ook zo goed mogelijk aansluit.

Duw de steel van de plopper zachtjes naar beneden en trek de ontstopper vervolgens snel naar u toe. Hiermee creëert u zuigkracht wat er hopelijk voor zorgt dat de blokkade los komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie waar het probleem alleen maar groter wordt.

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Is de verstopping in uw toilet ontstaan door papier, vet of iets anders wat flexibel is? En bevindt de verstopping zich ergens in de leidingen?

Dan raden wij u aan de wc te ontstoppen door gebruik te maken van wasmiddel. Dit is tevens de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Vervolgens vult u een emmer met warm water en sop. Het water moet niet kokend heet zijn, dit kan het porselein beschadigen.

De volle emmer giet u vanaf ongeveer een meter boven de wc leeg. Door de hoogte creëert u druk op de verstopping. Het afwasmiddel verminderd de aanslag en is ook effectief voor eventuele ophopingen van vetten en/of etensresten.

Heeft de emmer met afwasmiddel niet geholpen? Onze ontstoppers staan voor u klaar. U kunt ons bereiken op 078 203 33 11.

Let op met een ontstoppingsveer

Sommige mensen willen hun wc ontstoppen met een veer. Echter raden wij dit niet aan. Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal. Hierdoor kunt u onbedoeld veel schade aanrichten aan uw toilet en de afvoer. Het gebeurt daarnaast regelmatig dat iemand vast komt te zitten met de veer.

Indien u een hardnekkige verstopping heeft en denkt dat u een ontstoppingsveer nodig heeft. Dan is het veel beter om een loodgietersbedrijf in te schakelen. Een vakman heeft speciaal gereedschap en machines om de verstopping snel en effectief te verhelpen.

Wij van Ontstoppingsdienst Papendrecht helpen u graag bij het verhelpen van verstoppingen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring. In deze tijd hebben zij de kennis en ervaring om elke verstopping snel en effectief te verhelpen.

Wc verstopping nog aanwezig?

Spoelt uw toilet nog steeds niet goed door? Dan is het misschien verstandig om toch maar contact op te nemen met een ervaren Ontstoppingsdienst in Papendrecht.

Onze ontstoppers werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen wij u graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wilt u uw verstoppingen door ons laten verhelpen? Bel dan naar 078 203 33 11. Wij komen zo snel mogelijk langs!

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Papendrecht helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Papendrecht? Riool Ontstoppen Papendrecht staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Papendrecht.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Papendrecht? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Papendrecht!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Papendrecht

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe maak ik een afspraak met Riool Ontstoppen Papendrecht?

Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Heeft u een verstopping? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Papendrecht via 078 203 33 11.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Dat is mogelijk. U kunt uw afspraak annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 078 203 33 11.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. U mag verwachten dat wij dan ook bij u langs zullen komen.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Bij ontstoppingen die worden uitgevoerd door Ontstoppingsdienst1 Zwolle, krijgt u twee maanden garantie. Dit betekent dat wanneer de verstopping binnen twee maanden terugkeert, wij de verstopping tegen een gereduceerd komen ontstoppen.

Is dit bij u het geval? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Papendrecht via 078 203 33 11.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Papendrecht?

Ontstoppingsdienst Papendrecht ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Daarnaast helpen wij u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Papendrecht bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Papendrecht inschakelen? Neem gerust contact op via 078 203 33 11.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Papendrecht en omstreken. Waar u ook woont in Papendrecht, wij rekenen geen voorrijkosten!

Bel nu 078 203 33 11 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Papendrecht zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In sommige gevallen is dat mogelijk, maar vaak is dat geen gemakkelijke klus. Afhankelijk van de verstopping hebben wij op de specifieke

Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Papendrecht op 078 203 33 11.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 2 maanden?
Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

2 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

103

NA STARTTARIEF

31

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Papendrecht was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

vv Papendrecht

Riool Ontstoppen Papendrecht is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

OBS de Viermaster

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Papendrecht.

Esther

Woonzorgcentrum De Markt

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Papendrecht is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Willaerts

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button